Haukkala - pyöröhirsimökki

Haukkala

Haukkala ja Pöllölä – nämä mökit sijaitsevat noin 100m päässä toisistaan Kemijoen komealla törmällä. Petipaikkoja löytyy Haukkalasta viidelle ja Pöllölästä jopa seitsemälle vieraalle. Peruslämmitys hoituu sähköllä. Mökeissä on varusteluina pieni keittiö perusastiastoineen, liesi, mikro, kahvinkeitin, jääkaappi, radio ja televisio. Puulämmitteinen rantasauna ja soutuvene ovat mökkivieraiden yhteiskäytössä.

Hinnasto

Kesä: Toukokuu – Lokakuu: 60€/vrk
Talvi: Marraskuu-Huhtikuu: 80€/vrk

Lisäpalvelut

Liinavaatesetti (petivaatteet, pyyhe, pefletti): 10€ Loppusiivous: 70€

Eräopas retkeilyyn, kalastukseen ja metsästykseen: ½ päivää 100€, koko päivä 180€.

Marjasuvannon isännältä löytyy omasta takaa Suivakon kennelistä osaavaa koirakaverikalustoa lintu- ja hirvijahteihin, kysy lisätietoja ja tarjousta valmiiksi pureskelluista jahtipaketeista!

Sauna ja laavu Kemijoen rannalla

Ohjelmapalvelut

Luonnossa liikkumiseen, marjastukseen, kalastukseen, metsästykseen tai vaikka vaan oleiluun tila tarjoaa mukavat puitteet. Tilalta löytyy merkittyjä retkeilyreittejä tulistelupaikkoineen, veneitä vesillä liikkumiseen ja opaspalveluita mihin tahansa luontoaktiviteettiin. Lähiseudun parhaat marjapaikat, kalavedet ja riistamaat asiantuntevan oppaan kanssa antavat varmasti enemmän elämyksiä kuin moni osaa odottaakaan.
Tekemistä